top of page

Douz - Kamel ridning

Så blev det tid til en af turens højdepunkter, kamelturen, som vi virkelig havde set frem til.

Da vi ankom til ”Douz” blev vi først ”udklædt” med både kjole og tørklæde som de traditionelt bærer hernede. Vi følte os virkelig lækre og var helt klar til 1 time og et kvarter med ridning på de skønne dyr.

 

Vi fik lov til at ride alle fire sammen, Pernille, hendes forældre og mig (Katrine) hvor kamelerne var bundet til hinanden. At de var bundet sammen var lidt af en udfordring, da man var tæt på at glide af, fordi kamelerne blev ved med at bide hinanden. Men det var en dejlig tur, stille og roligt rundt i Saharaen hvor vi rigtigt kunne nyde naturen. Manden der førte kamelerne var sød til at tage billeder for os, da det ikke var så nemt både at holde fast og styre sit kamera.

Det eneste minus var at de lokale kørte rundt på scootere og i biler rundt omkring alle kamelerne fordi de jo, som alle andre i dette land, er nysgerrige efter hvilke nye piger der er ankommet. En af de lokale red ved siden af os på sin hest og prøvede ihærdigt på at komme i kontakt med os, de er dog meget venlige og da vi viste vi ikke var interesserede og bare ville nyde turen var det ikke noget problem.

 

1 time og et kvarter var en rigtig passende længde på turen, vi slappede af og hyggede os utrolig meget, men efter den time havde vi også set det der var at se.

 

Kamelturen er ikke inkluderet i prisen og vi skulle derfor betale 37 DT ekstra. Dette inkluderer dog både tøjet som du låner og kamelturen, men også turen hvor du kører rundt i jeep i Saharaen, som vi skulle dagen efter. Vi var rigtig glade for at vi betalte de ekstra penge og synes bestemt ikke det var dyrt for de oplevelser vi fik. 

bottom of page