top of page

Resto La Plaga 

 

Lørdag var der mange gæster på hotellet grundet forårsferie i Tunesien. Og da vi samtidig har besøg fra Danmark – Pernilles mor og søster, så valgte vi at tage ud og spise i Hammamet på Resto La Plaga, som ligger helt ned til stranden og med udsigt til den gamle medina.

Det er en lille hyggelig restaurant, som er bygget ind under vejen, så det kun er deres terrasse, som ligger på stranden og kan ses fra vejen af. Restauranten er alkoholfri og røgfri i det område, hvor man spiser. Det er dog tilladt at ryge i et mindre område oppe ved baren, men de er gode til at lufte ud, så røgen ikke forstyr de gæster, som sidder og nyder deres mad.

 

Da restauranten ligger ved vandet, så serverer de hovedsageligt fisk, som er friskfanget, og de kan derfor ikke love, at de altid har de fisk, som står på menukortet. Er man ikke til fisk, så server de også kylling og oksekød.  Vi startede ud med en kold forret, som bestod af carpaccio med parmasan, hvilket var en dejlig og let forret. Til hovedret havde vi alle bestilt blæksprut, hvortil man kunne vælge to slags tilbehør ud fra en mindre liste, som bestod af: pommes fritter, ris, bagte grønsager og tastira, som er chili og tomat stykker, som er vendt på panden og tilsat nogle krydderier og æg – det smager rigtig lækkert og kan klart anbefales til blæksprutten! Selve blæksprutten var også rigtig lækker, det var dog nogle lidt tykke skiver, hvilket nogle gange gjorde det lidt sejt at tygge.

Vi kom til restauranten omkring halv syv, og vi nåede derfor lige at få solnedgangen med, hvilket var rigtig flot. Man kan dog heller ikke klage over udsigten, selvom det er mørkt, da man foruden medinaen også kan se en masse lys ud over vandet, hvilket i forhåbentlig kan få et indtryk af på billederne.

 

Vi var som sagt fire personer afsted, og vi kom sammenlagt af med 122 dinar, hvilket svarer til 430 Dkk., som inkluderede tre forretter, fire hovedretter samt vand med og uden brus. 

bottom of page