top of page

Le Berbere 

 

I lørdags var det Pernilles fødselsdag, så selvfølgelig skulle vi ud og spise lækkert mad! Vores chef havde tidligere forslået os en fin restaurant i Hammamet, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen på deres terrasse. Vi nåede desværre ikke at se solnedgangen, men udsigten ud over medinaen og vandet var dog heller ikke til at klage over! Vil man nyde solnedgangen i fulde drag, bør man besøge restauranten en sommer aften, så man kan sidde og nyde maden ude på deres terrasse. Dette var dog for koldt under vores besøg, og vi måtte derfor nøjes med at sidde inde, hvor man også har en god udsigt.

 

Da vi ankom, blev vi mødt af nogle meget søde tjenere, som snakkede engelsk og lod os kigge på menuen i fred. Da vi har spist meget fisk det seneste stykke tid, valgte vi denne gang at få bøffer – måske skyldes det også, at vi så, at vi kunne få bearnaise sauce til. Vi havde vidst glemt, hvor meget vi savnede det, for det smagte himmelsk. De lækre medium stegte bøffer blev serveret med pommes fritter og en lille skål roucola salat, hvilket vi bestemt også har savnet hernede.

Til maden fik vi noget lækkert rødvin, som egentlig var en af deres billigste, men den var stadig meget velsmagende, og vi fik lov til at sidde og nyde den i fred, selvom vi havde været færdige med at spise længe.

Det var helt sikkert en god oplevelse, og vi vil klart anbefalet stedet til andre. Har man børn med, så er der også et mindre lege hjørne til dem. De er dog ikke forstyrrende over for restaurantens andre gæster, så kommer man uden, vil man ikke blive forstyrret af børnelarm.

 

Vi kom i alt af med 92 denar, som svarer til 325 kr. Dette inkluderer to hovedretter bestående af bøffer samt en flaske rødvin.

bottom of page