top of page

Hotel Ménara 

Vi bor, under vores praktik, på hotel Mênara, som også er det hotel, som vi arbejder for. Det giver os mulighed for at opleve hotellet både som gæster, men også som en del af personalet.

 

Hotel Menara er et skønt 3-stjernet hotel, hvor alle gæster bliver betragtet og behandlet som en del af familien. Det var især den charme og imødekommende væremåde vi faldt for da vi besøgte hotellet i sommers. Hotellet ligger 65 km fra hovedstaden Tunis, 5 km. fra Hammamet centrum og kun 300 meter fra en lækker sandstrand, hvor de har deres eget område med bar og liggestole.

Menara er en del af et større turistområde, som er fyldt med hoteller og masser af liv i sommerhalvåret. I sommers, da vi havde en uges ferie hernede, blev tiden brugt ved den lækre udendørs pool inden hotellets animation team stod for musik, dans, quizzes og meget andet underholdning om aftenen. De var søde til at sikre sig alle gæster havde det godt hele dagen og lavede aktiviteter for alle ved poolen. De tog gerne med ud for at vise Hammamet eller med os unge på diskotek om aftenen.

 

Udover den lækre udendørspool, er der i vinter halvåret også åben i hotellets indendørs pool. Dejlig varm pool der helt sikkert kan anbefales.

Når vi ellers mangler underholdning eller har brug for at være aktive, begiver vi os ud i en omgang tennis (nej vi kan ikke finde ud af det) eller minigolf, som vi selvfølgelig er eksperter i! :) 

Den anden dag manglede hotellet billeder af deres spa og wellness center til hotellets hjemmeside, hvilket skulle være af igangværende behandlinger. Da der ikke er så mange gæster på hotellet i øjeblikket, blev vi nødt til at få massage og andre behandlinger, så billederne kunne tages. Det var en lækker arbejdsdag med en masse forkælelse og kan klart anbefales til fremtidige gæster. Vi gør det i hvert fald gerne igen, hvis nu billeder skulle forsvinde eller fornyes.

I restauranten gør de alt for at alle gæster er tilfredse. Maden er ofte anderledes end hvad vi er vant til i Danmark, men køkkenpersonalet tager rigtig gerne imod ideer til buffeten så der er noget til enhver smag.

 

Hotel Menara er virkelig et dejligt familiehotel med en masse faciliteter. Deres bedste kvaliteter ligger bestemt i personalet, som vil gøre alt for at man får det bedst mulige ophold. Da de taler arabisk og fransk flydende hernede, har de lidt svært ved at kommunikere på engelsk. Vi mener dog ikke at kommunikationen er et problem da de gør alt for at lære og forstå.

 

Hotel Menara er  bestemt et besøg værd.

bottom of page